ONZE DIENSTEN

Als allround stukadoorsbedrijf bieden wij een volledig dienstenpakket aan. Hieronder wordt wat verder ingegaan op de soorten stucwerk die wij aanbieden. Vindt u het hier niet? Gewoon even bellen, wij zijn altijd bereid samen met u naar een oplossing te zoeken.

Wanden / Plafonds

Voor wanden zijn er verschillende mogelijkheden.

Schuurwerk

Schuurwerk is een traditionele wand of plafond eindafwerking met een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking. Hoewel deze laag wit opdroogt, is het toch verstandig deze wanden ook altijd een keer te texen zodat deze afwasbaar worden.

Raapwerk

Raapwerk staat voor het vlak en strak maken van ruwe (gemetselde) wanden met behulp van een betrekkelijke dikke laag gipsmortel. Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren (of plafonds) weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te "rapen"Raapwerk levert een vlakke ondergrond voor vrijwel alle afwerkingen

Behangklaar

Wanden behangklaar maken wil gewoon zeggen, dat de wanden geschikt worden gemaakt om over te behangen."Behangklaar" is ook een goede basis voor allerlei andere afwerkingen.

Glad Pleisterwerk/Texklaar (v.a €10,00 p/m2)

Dit is een afwerking waarbij het stucwerk strak en glad opgeleverd wordt.  De wand of plafond moet ten alle tijden getext worden, omdat deze laag genuanceerd opdroogt. Na texen is de wand of plafond afwasbaar.

Latex spuiten

U kunt uw stukadoorswerk ook direct door ons op kleur laten brengen. Informeer naar de mogelijkheden.

.

Badkamers

Met lichtgewicht cement mortels uw badkamer wc of keuken wanden uitvlakken is een goed alternatief voor het ouderwets tegelzetten in cement. Het voordeel is: veel minder droogtijd.  De tegelzetter kan relatief snel na het uitvlakken beginnen met zijn werk.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpliester in verschillende korreldiktes. Deze degelijke afwerking kan direct op kleur aangebracht worden.

Betonlook

Betonlook is uiterst geschikt voor badkamer en keuken en is een praktische slijt-en watervaste afwerking. In meerdere kleuren mogelijk.

Lijstwerk / Ornamenten

Met sierlijsten en ornamenten krijgen uw wanden of plafond een heel eigen uitstraling. deze decoratie kan de stijl en sfeer waarin het huis ingericht is, extra benadrukken.

Lijstwerk

Lijstwerk omvat onder meer lijsten of sierlijsten maar ook hand getrokken lijsten bijv. een holle hoek met enkele of meerdere plinten, of meerdere platte plinten tegen een wand of plafond. Gordijnkoven (om gordijnrails mee te verbergen), perklijsten en kooflijsten vallen ook onder "lijstwerk". Machinaal gemaakte lijsten plakken is ook mogelijk. Deze lijsten zijn in een groot aantal stijlen te verkrijgen.

Ornamenten

Plafondornamenten geven een luxueuze uitstraling en zijn beschikbaar in allerlei stijlen en variaties, van klassiek to modern. Een plafondornament kan een kamer transformeren van "gewoon" tot heel speciaal. Vooral in oudere huizen en herenhuizen komen ornamenten heel goed tot hun recht.  De kosten vallen overigens erg mee.

Over Ons

Wij zijn een allround stucadoorsbedrijf. Eindhoven en omgeving en de regio Tilburg is ons werkgebied. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

 

stucadoor regio Eindhoven

Onze Diensten

Wij bieden een volledig pakket stucadoorsdiensten aan. Wij zijn bedreven in alle moderne én traditionele stukadoorstechnieken, van het glad stucen van een simpele wand of plafond, tot het restaureren van monumentale muren en plafonds met lijsten en ornamenten.

aaa

Kaart

adres-4

Contact Opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.